Disneys “Jingle Bells” - Disney Ornament-Kollektion

DINA FÖRDELAR – SAMMANFATTNING

  • Varje hängsmycke är gjort för hand

  • Med integrerade små metall-klockor

  • Med handgjorda Disney-karaktärer

  • Dekorerade med glitter och konststenar

  • Varje ornament levereras hem till dig i en underbart vacker presentförpackning

 

Ornamentens höjd: 7 cm.

Med snodd för enkel dekoration

 

Produktpris: per leverans

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

  

599,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Vår 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-33877

Ända sedan barndomen, har vi upplevt många härliga stunder med de många tidlösa klassikerna från Disney och deras glada personligheter. Askungen, Musse Pigg och alla de andra  gurerna från Disney-studiorna har med tiden blivit en självklar del av vår kultur och de har därmed fått en permanent plats i våra hjärtan. Där stannar de kvar, från generation till generation.

 

Bjud nu in dina älskade Disney-karaktärer till en magisk julfest, i form av undersköna och handgjorda smycken som klingar på riktigt. Prydnaderna är allesammans gjorda för hand av förstklassigt konstharts, målade för hand in i minsta detalj och dekorerade med glittrande konststenar.

 

Varje prydnad visar olika Disneysagokaraktärer och är dekorerad med äkta och auktoriserad Disney-konst. En liten metall-klocka är integrerad i vart och ett av prydnadsföremålen, något som skämmer bort dina öron med riktigt klingande. Ornamenten levereras hem till dig i en underskön presentförpackning.

Du kanske också gillar
  1. Disneys Underbara Värld
    Disneys Underbara Värld
    1 998,00 kr Varje utgåva