Danny drömmer!

Handgjord – känns alldeles äkta i din famn!

  • Av dockkonstnärinnan Linda Murray 
  • Med naturtrogen vikt
  • Av hudliknande RealTouch®-Vinyl
  • Med handapplicerat hår av mohair
  • Inklusive förstklassig klädsel

Storlek: ca 48 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02399-001

Så naturtrogen och bedårande!
När en baby sover sött, ja då måste drömmarna slå in! Kan undra om han drömmer om de små söta valparna, om kommande äventyr på lekplatsen eller om kramar från mamma och pappa? Nu kan du dela dessa ömma ögonblick med ”Danny drömmer”! Denna babydocka som skapats av Linda Murray finns endast hos Ashton-Drake – dockspecialisten hos The Bradford Exchange. Varje detalj verkar så verklighetstrogen tack vare vår RealTouch®-vinyl och den skapar hos Danny en babylen hud, som man måste smeka. Inte bara hans söta ansikte utan även hans hopknutna fingrar och de små skrynkliga fötterna har målats för hand.

En värdefull klenod – endast för en kort tid!
Danny ligger bekvämt i din famn, för han väger precis som en riktig baby. Med sina 48 cm är han också lika lång som ett spädbarn och han har på sig det perfekta babyplagget. Titta bara på hans mysigt randiga sparkdräkt med söta hundmotiv på magen och valphuvudena på fötterna. Under hans söta blå mössa med brun kant syns några handapplicerade mohair-hårstrån. Är inte Danny för söt?

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar