Country-Kattungar

Bordslampa med kattmotiv av Jürgen Scholz

  • Jürgen Scholz älskade motiv ”I näckrosdammen” på lampskärmen
  • Handgjord och handmålad trädformad lampfot med verklighetstrogna detaljer
  • Bedårande fjäril högst upp utgör Färg-glad accent Av för hand målat konstharts
Höjd: 42,5 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-19276-701G

Dörren öppnas och genast rusar kattungarna ut till sin favoritlekplats – den stora trädgården! Uppflugna i ett litet träd, träffar de på orädda fjärilar och kan knappt låta bli att försöka få tag på dem. Vatten har en liknande fascination, när det rinner och glittrar. Om det bara inte vore så blött! Under årtionden har den hyllade konstnären Jürgen Scholz fångat scener som denna i sina verk, där kattungar utforskar sin omvärld. Nu har några av dessa synnerligen förtjusande kattungar vaknat till liv i tre dimensioner – i ”Country-Kattungar”, en unik bordslampa, vilken endast är tillgänglig från The Bradford Exchange.

Kattungar i full gång – både dag och natt!

Gulliga kattungar är stjärnorna i denna konstnärligt utformade lampa som är nästan 43 centimeter hög. Lampskärmen är dekorerad med några uppspelta kattungar vid kanten av en damm, som fylls på av en liten ström. I full färgprakt skiner deras fluffiga pälsar med ytterst varierande färgteckningar. Alla som någonsin lekt med en kattunge vet att kattens kroppshållning motsvaras av dess natur. Lampfoten är synnerligen originellt utformad, likt ett träd som ”växer” upp ur basen, sammanflätad med en blommande vinda och klättrande, komiska kattungar. Allt ser så realistiskt ut, eftersom varje detalj har formats och målats för hand.

Ett dekorativt konstverk, som du inte hittar någon annanstans

Handgjord är också den färg-glada fjäril som tittar upp från ovansidan av lampskärmen. Skärmen på bordslampan ”Country-Kattungar” består av utsökt material med en klassiskt flätad rand högst upp och längst ned. Den mahognyliknande foten fullbordar det högklassiga helhetsintrycket. Eftersom intresset för konstverk av Jürgen Scholz alltid är mycket stort, förväntar vi oss en avsevärd efterfrågan på denna exceptionella lampa, som låter de söta kattungarna komma till sin fulla rätt. Därför bör du beställa snabbt, eftersom upplagan är begränsad till endast 295 framställningsdagar.

Du kanske också gillar