Brockenbahn-Vintermagi

Konstnärs-adventskrans med ett jul-inspirerat sagolandskap av förstklassig konstharts och med många handfärgade figurer och detaljer


Kransens diameter: ca 38 cm Höjd: ca 28 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-JIN01.01

Först ett, sedan två, sedan tre, sedan fyra, står Jesusbarnet framför dörren. För varje år som går, i takt med varje ljus vi tänder, ökar vår glädjefyllda förväntan inför julfirandet. Denna vintergröna adventskrans ger dig inte bara julglädje i förskott, den tar dig också med på en romantisk rundtur. Resan är så trevligt, att även tomten själv vill åka med!

Med belysning och rörelse!
Magin i de snötäckta, tyska Harzbergen, med sina idylliskt upplysta stugor, får oss att drömma. Denna adventskrans erbjuder rörelse, glittrande ljus och festlig melodiklang, allt i ett. Medan det autentiskt gestaltade Brockenbahn-tåget kör sina rundor kring den från insidan upplysta byn, spelas ett potpurri med åtta klassiska julmelodier. Vinterbyn och järnvägen är handgjorda av konstharts som målats för hand. Kransen är flätad av naturtrogna granliknande kvistar. Så skiner kransen i fräscht grönt, år efter år!

Exklusivt från Bradford Exchange
Denna unika, vintergröna konstnärs-adventskrans av Tilman Mohr utges endast av Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Varje utgåva är handnumrerad och ett identiskt numrerat äkthetsintyg används för att styrka ditt exemplars autenticitet. Upplagan är begränsad till endast 199 produktionsdagar.
Njut av stämningen strax före julen med denna vintergröna julkrans och förvissa dig redan idag om att bli ägare till ”Brockenbahn-Vintermagi”!

Levereras utan ljus

Drivs med tre 1,5 Volt ”AAA”-batterier (medföljer ej). Adapteranslutning för valfri drift med adapter 4,5 Volt / 800 mA (medföljer ej)