Svart Briljans – Diamonesk®-Ring

En ring lika spännande och elegant som den lilla svarta klänningen

  • Med svart Diamonesk®-diamant 

  • Besatt med många konst-diamanter 

  • I ädel presentask 

  • Inklusive äkthetsintygTillgängliga storlekar: 6–12
799,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,50 kr Med 120-DAGARS-återköps-garanti

Hitta din storlek: klicka här

Produktnummer:
01-25760-001

Varje kvinna behöver de särskilda plaggen i garderoben, vilka hon alltid kan lita på – kläder som framhäver varje utseende. Och naturligtvis bör inte smycken vara ett undantag. Ha snart på dig en exklusiv statment-ring, som en spännande tolkning av den lilla svarta klänningen – presenterad av The Bradford Exchange!

Ringen är konstfärdigt gjord för hand, av förstklassigt sterling-silver. Design-höjdpunkten är den svarta Diamonesk®-diamanten i mitten av ringen. Konstädelstenen är inramad av två vita Diamonesk®-diamanter, som åtföljs av några fler, glittrande konstädelstenar. Våra Diamonesk®-diamanter kan konkurrera med riktiga diamanter vad gäller slipning, färg och klarhet. De erbjuder dig glöden och glansen hos oklanderliga diamanter – men till en bråkdel av kostnaden.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Statement-ringen utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Du kommer att få den i en ädel presentask, inklusive ett äkthetsintyg. Använd ett smycke som kommer att göra dig rättvisa utseendemässigt vid alla tillfällen, lika klassiskt-elegant som den lilla svarta klänningen. Beställ din ”Svart Briljans”-ring i dag!

Du kanske också gillar