Thomas-Kinkade-samlingen ”Förtrollande Älvby”

Underbar älvby för hem och trädgård

  • Handgjord av konstharts
  • Handmålad med UV-beständiga färger
  • Inkluderar älvfigurer och tillbehör UTAN EXTRA KOSTNAD

Storlek, hus: 12,7 x 8,9 cm (B x H)

Storlek, älvor: 6,4 cm höga

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Produktpris: per leverans

898,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti
Produktnummer:
14-01825

Upplev magin i en liten älvby – inspirerad av Thomas Kinkade!

Konstnären Thomas Kinkade skapade många unika verk under hela sitt liv, vilka gång på gång imponerade på oss med sin ojämförliga utstrålning. På grund av sina ljus-strålande scenarion med romantiska landställen, är han en av de mest samlade konstnärerna i världen. Med inspiration från hans konst, presenterar nu The Bradford Exchange, för dig, en unik samling och en underbar dekoration för ditt hem och trädgård: Thomas-Kinkade-kollektionen ”Förtrollande Älvby”!

 

Filigran hantverkskonst

Vart och ett av de fantasifulla, samt spännande och romantiska husen, är handgjorda av konstharts. Husen i denna samling, i fem delar, ser ut som om de hade sprungit fram ur en Thomas Kinkade-bild och smält samman med landskapet i en magisk alv-bosättning. Med varje leverans får du UTAN EXTRA KOSTNAD en älvfigur och motsvarande tillbehör, som en paviljong eller ett fågelbad.

 

Väderbeständigt handmålad

Varje enskilt element är detaljrikt handmålat med UV-beständiga färger och tillslutet. Så du kan också inreda din trädgård, utan att behöva oroa dig för husen ska försämras av väder och vind.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Dekorera din trädgårdsrabatt eller blomkruka med en fantasifull älvby. Beställ utgåva ett, ”Det Lilla Morgondaggs-huset”, redan idag och se sedan fram emot de övriga utgåvorna av den femdelade Thomas-Kinkade-samlingen ”Förtrollande Älvby”!