Benjamin

Denna lilla dock-kille kommer att erövra ditt hjärta!

 • Av dockkonstnärinnan Tasha Edenholm
 • Med naturtrogen vikt
 • Av hudliknande RealTouch®-vinyl
 • Med förstklassiga babykläder
Längd: ca 43,2 cm
1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02186-001

Håll upp honom och bli förälskad!
Är inte denna lilla grabb en riktig skatt? De härligt bruna ögonen, den lilla uppnäsan, det mjuka håret. Helt enkelt en gullunge som man genast vill ta upp i famnen. Titta, det ser nästan ut som om hans leende blir ännu större, när han ser dig! Dessutom är han naturtroget och kärleksfullt modellerad!

Naturtroget och kärleksfullt modellerad!
Lilla ”Benjamin” är en otroligt naturtrogen babydocka, som har skapats exklusivt av Tasha Edenholm för The Ashton-Drake Galleries. Huden på vår lilla sötnos har tillverkats av hudliknande RealTouch®-vinyl. Därför känns ”Benjamin” som en riktig baby. Dessutom har han handapplicerat hår och handmålade detaljer. Hans blick ur de oemotståndliga mörkbruna ögonen likaså den verklighetstrogna vikten gör denna samlardocka till en riktig stj -ärna i varje dockfamilj. Ta upp lilla ”Benjamin” och håll fast honom i ditt hjärta.

Inklusive sparkdräkt med ap-motiv
Lilla ”Benjamin” är klädd i en mysig sparkdräkt med huva. På bröstet av sparkdräkten syns en glad liten apa. Naturligtvis kan du ta på lill- killen andra baby-kläder.

En exklusiv dockdröm
Tasha Edenholms ”Benjamin” utkommer exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries och kan inte köpas i handeln. Det bifogade äkthetsintyget bestyrker att denna docka är ett original från The Ashton-Drake Galleries och intygar ditt exemplars äkthet. Gläd dig åt en charmig liten kille, som kommer att ta ditt hjärta med storm! Reservera Tasha Edenholms nya skapelse ”Benjamin” redan idag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
 1. Stilla Natt
  Stilla Natt
  1 998,00 kr
 2. Charlie
  Charlie
  1 797,00 kr