APOLLO 11

Herr-armbandsur

  • Robust boett i ädelstål
  • Tre exakta kronografer
  • Individuell numrering
  • Globalt begränsad upplaga
Boettens diameter, exklusive krona: ca 4,5 cm / Längd, armband: ca 21 cm (kan anpassas)
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
526-EAS10.01

Detta exklusiva, nya armbandsur är en påminnelse om det djärva Apollo 11-uppdraget och den nya eran inom rymdforskningen. En händelse som fastnat i det kollektiva minnet likt få andra. Armbandsuret ”APOLLO 11” är en originaldesign som endast är tillgänglig från The Bradford Exchange.


Unik design med stoppurs-funktioner och boett av ädelstål

Detta professionellt handgjorda, slitstarka armbandsur är tillverkat av ädelstål, med ett matchande armband. Uret visar månlandningsmodulen som, rikligt försilvrad, accentuerar den detaljerade urtavlan tillsammans med en bild av månen vid positionen för klockan tolv. Klockan har också ett högkvalitativt kvartsurverk med stoppurs-funktioner och datumvisning. Lysande visare och markeringar gör det enkelt att avläsa tiden dag och natt! På baksidan av boetten finns det officiella emblemet för Apollo-rymduppdraget, graverat med Apollo ”A”, flankerat av jorden och månen. Det världsberömda citatet: ”Det är ett litet steg för en människa, men ett jättekliv för mänskligheten”, ramar in Apollo-emblemet, medan den individuella numreringen gör varje klocka verkligt unik.


Ej tillgängligt i butiker – beställ ditt armbandsur nu!

Det exklusiva armbandsuret ”APOLLO 11” kommer att levereras hem till dig, tillsammans med en elegant presentationsask och ett handnummererat äkthetsintyg. Missa inte denna unika möjlighet, utan beställ ditt armbandsur idag, för att fira det ärorika Apollo 11-uppdraget.