Abby Rose

Gosig och gullig och redo att komma hem till dig!

  • Förlaga av Marissa May
  • Frei positionierbar
  • Av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl
  • Kan placeras i många olika ställningar
  • Inklusive stickad kofta, liten mössa och gulliga sockor
  • Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
längd ca 45,7 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-01965-001

Min nyfödda älskling är ännu så liten, att till och med de söta koftorna som mormor stickar till henne fortfarande är alldeles för stora. Men en vacker dag kommer hon att växa in i dem, så mycket är säkert. Men redan nu är hon den gulligaste varelse som du någonsin sett. Titta bara på de näpna små fingrarna… och de söta nätta fötterna! Allt på lilla ”Abby Rose” är så otroligt bedårande, att du knappast vill göra något annat än att, gång på gång, ta upp henne i dina armar för att kela. Konstnärinnan Marissa May har överträffat sig själv med ”Abby Rose”, sin senaste skapelse.

Nära det naturliga – nästan som en riktig baby!
Konstnärinnan är känd för sin perfektion och sina synnerligen verklighetstrogna ansiktsuttryck. ”Abby Rose” är något av hennes mästerverk. När du ser den lilla i ögonen, kommer du tror att hon spärrar upp dem. Och leker inte ett litet leende på hennes läppar? Smek ”Abby Rose” på huden. Du kommer direkt att känna hudens imponerande naturtrohet. Detta tack vare det verklighetstrogna RealTouch®-vinylet, som nästintill fulländat efterliknar en babys hud. Det lena håret och den stickade koftan med den matchande mössan avrundar konstfärdigt detta mästerverks kärleksfulla charm. Dessutom kan ”Abby Rose” placeras i de flesta naturliga kroppsställningar. Allt detta sammantaget gör denna samlardocka till en dock-klenod, som ingen dockmamma eller dockpappa borde gå miste om!

En exklusiv premiär från The Ashton-Drake Galleries
Samlardockan ”Abby Rose” är skapad exklusivt för The Ashton-Drake Galleries av konstnärinnan Marissa May, och den kan inte erhållas i handeln. Ett äkthetsintyg styrker ditt exemplars autenticitet som en originalutgåva. Förvissa dig om att bli ägare till denna drömlika dockpärla och beställ, för säkerhets skull, ”Abby Rose” redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar