Visdomens Väktare

Konstläderhandväska

  • Med Lisa Parkers imponerande konst 
  • Rymligt, förslutningsbart innerfack med ytterligare tre platta innerfickor 
  • Avtagbar och justerbar axelrem 

Storlek: 32 x 23,5 x 8,5 cm ((B x H utan handtag x D), eller 36 cm hög med handtag. Inklusive avtagbar och justerbar axelrem (132 cm)

Material: 90% polyuretan, 5% polyester, 5% metall

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 90-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-SHA03.01

Fullmånen står ljust på himlavalvet och kastar sitt silverfärgade ljus på en magisk boning, där en hemlighetsfull uggla sitter på en kristallkula. Medan husets härskarinna följer valborgsmässoaftonens rop, vakar hennes trogna uggla Myrrhe över den magiska kunskapen från tusen år. Visa din fascination för ugglans väsen med en unik modeaccessoar: Damhandväskan ”Visdomens Väktare”! 

Med Lisa Parkers ugglekonst

Denna slitstarka handväskakreation är mästerligt gjord för hand och den är samtidigt både funktionell och cool. På framsidan kan det mystiska ugglemotivet ”Spell Keeper”, av den kända konstnärinnan Lisa Parker, beskå- das. Den avbildade tornugglan är en av våra vackraste ugglor, med sitt hjärtformade ansikte. Colour-Blocking-utformningen i moderiktiga blå och beige toner överensstämmer på ett underbart vis med färgen på konstnärens motiv och är den perfekta finishen för väskan av kornigt konstläder. De dubbla
handtagen gör det enkelt att bära väskan. Huvudfacket, säkrat med dragkedja, innehåller en förslutningsbar innerficka och två öppna fickor – idealiskt för att förvara dina saker säkert och prydligt. 

Exklusivt från The Bradford Exchange 

Denna modeaccessoar utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Ett äkthetsintyg garanterar dig hög kvalitet och autenticitet. 

Du kanske också gillar