Vimmel Under Julgranen

Belyst bordsjulgran

  • Baserad på Jürgen Scholz verk
  • Handgjord av konstharts
  • Handmålad i verklighetstrogna färger
  • Inklusive LED-belysning
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Drivs med 3 ”AA” batterier (medföljer ej)

Storlek: 25,4 cm hög / Diameter, sockel: 19 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-31648-001

Julen är en av de mest inbjudande tiderna på året, för varje nyfiken kattunge. Det blänker och glimmar överallt, medan girlander samt julgranskulor frestande dinglar i julgranen. En snabb blick åt sidan räcker, och det glada gänget av små kattungar erövrar julgranen, gömmer sig mellan julklapparna eller kryper in i julsockorna.

Åtminstone när det gäller julfirandefantasierna av den berömda Dresden-konstnären Jürgen Scholz, som låter sina putslustiga kattungar uppleva nya julupplevelser om och om igen. Denna unika bordsjulgran kommer att förtrolla dig med charmen hos söta Jürgen Scholz-kattungar.  

Förnämlig hantverkskonst – förtjusande kattungar

Den mer än 25 cm höga julgranen är handgjord av konstharts och målad för hand i intensiva färger. Trädets glansnummer är dock utan tvekan alla de busiga och okynniga kattungarna som leker bland grenarna och under trädet. De tredimensionellt modellerade kattungarna, baserade på förebilder av den omtyckta konstnären Jürgen Scholz, är också gjorda för hand och målade på ett verklighetstroget sätt. Du kan bland annat se en blåögd kattunge konversera en fågel och en sömnig kattunge som gosar i den mysiga värmen från en nyfunnen strumpa. Och det skulle inte vara jul utan två små pälsknyten ”inslagna” i julklapparna. Med en knapptryckning, lyser LED-lamporna som placerats över hela trädet och i stjärnan i toppen, vilket åstadkommer ett festligt ljus-sken som framhäver detaljerna i kattungarnas käcka utstyrslar. Den eleganta, mahognyfärgade basen, med dess förgyllda titelplatta, utgör den perfekta finishen.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Bordsjulgranen utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan är strikt begränsad för hela världen, till bara 120 tillverkningsdagar. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Se med glädje fram emot de charmiga jul-kattungarna från Jürgen Scholz och beställ din bordsjulgran ”Vimmel Under Julgranen” redan idag, för säkerhets skull!