Vildmarkens Väktare

Den exklusiva anoraken från The Bradford Exchange med konst av Eddie LePageMed konst av Eddie LePage på fram- och baksidan

  • Mångsidig kvalitets-damjacka med kapuschong
  • Av lättskött polyester och bekvämt fleece-foder
  • Praktisk längd och feminin skärning
  • Originell dragkedja i metall i form av en skulpterad varg
  • Finns endast hos The Bradford Exchange
  • Finns i damstorlekarna S-M-L-XL
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 30-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-18152-001

Vargen – från mörkgrå till silvervit är ett av de mest fascinerande djuren i naturen. Energi, kraft och en gränslös längtan efter frihet – det är den magiska kraften hos dessa vargar, om vilka konstverken av den välrenommerade vildmarks-konstnären Eddie LePage berättar. Vargar omges alltid av en mystisk aura av rentav magisk dragningskraft. De står som en symbol för mod och styrka, men också för visdom och familjekänsla. Eddie LePage har i sina unika vargporträtt fångat dessa egenskaper på ett lika konstfullt som imponerande sätt för dig.

Denna moderiktiga anorak-fritidsjacka med kontrastfärgad kapuschong ger dig en härlig komfort tack vare lättskött polyester och bekvämt foder av mjuk fleece. Ett intagande porträtt av en silvervarg med sina valpar, skapat av Eddie LePage, pryder baksidan av jackan. På vänster sida i brösthöjd syns en ensam varg i hela sin majestätiska värdighet.

Anoraken har en praktisk längd och en feminin och klädsam skärning. Den är också oerhört bekväm. Praktiska sidofickor och en fleece-fodrad kapuschong bidrar till ett trendigt utseende. I dragkedjan syns en i metall utformad vargberlock.

Denna snygga och exklusiva fritidsjacka fi nns bara för en begränsad tid och endast från The Bradford Exchange. Agera redan nu och beställ din egna anorak ”Vildmarkens Väktare”.

Du kanske också gillar