Vart livet än tar dig, är Du alltid mitt barnbarn - Speldosa

Speldosa med graverat hjärt-hängsmycke

  • Utan extra kostnad, gravering med ett namn du valt
  • Kärleksfull inskription på lockets glasplatta
  • Handgjort schatull
  • Med sammetsklädd insida

Förminskad avbildning: 15,5 x 10 x 6,2 cm (B x D x H)

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

898,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 449,00 kr På produkter med personlig gravyr gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
ES22-002.01P

Ett budskap som kommer från hjärtat!
Att ha egna barn är förmodligen den mest betydelsefulla upplevelsen i våra liv. Denna personligt utformade speldosa är inte bara ett mycket speciellt tecken på uppskattning för den älskade dottern, utan också ett hjärtevärmande och upplyftande hälsningsbudskap som på ett känslofullt sätt visar att du alltid tänker på henne.

 

Bedårande och tilltalande
Speldosan, i form av ett elegant schatull, har för hand försetts med en individuell träådring och lackerats för hand. Locket, inramat av silverfärgade dekorationer, pryds av en liten glasplatta med den kärleksfulla dedikationen ”Vart livet än tar dig, är Du alltid mitt barnbarn”. Den rodiumpläterade hjärt-berlocken på det dekorativa prydnadslåset blir utan extra kostnad graverad med ett valfritt namn du angett. Från spelverket klingar den tankfulla melodin ”Beautiful Dreamer”. Inklusive ett litet ”lönnfack” under speldosans lock.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna speldosa utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Visa din dotter att hon är något alldeles speciellt och förvärva speldosan ”Vart livet än tar dig, är Du alltid mitt barnbarn”; gör det helst redan idag! Finns också med texten: ”För Alltid Min Dotter”

Du kanske också gillar