Vår Familj är en Cirkel av Kärlek

Ring av massivt 925 sterlingsilver med personlig ingravering och födelsestenar

Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Hitta din storlek: klicka här

Maximalt antal tecken: 8

Maximalt antal tecken: 8

Maximalt antal tecken: 8

Maximalt antal tecken: 8

Maximalt antal tecken: 8

Maximalt antal tecken: 8

Ta bort gravyr Förhandsgranska
Produktnummer:
01-13457-001P

Just på Mors dag står en fantastisk person i centrum. Och som en symbol för kärlek och tacksamhet, kan du nu ge henne något mycket speciellt i gåva. Den personligt utformade ringen ”Vår Familj Är En Cirkel Av Kärlek” är ett exklusivt smycke av gediget 925 sterlingsilver, framställd för hand och rikligt pläterad med guldutsmyckningar.

Upp till sex födelsestenar, en för varje familjemedlem enligt ditt val, gnistrar bredvid de skimrande vågorna på vilka vi graverar in de tillhörande namnen. Insidan av ringen pryds av de ingraverade orden ”Vår Familj Är En Cirkel Av Kärlek”. Detta är ett underbart sätt att uttrycka de nära familjebanden. Detta hänförande smycke kan endast erhållas från The Bradford Exchange. Ringen, ett mästerverk inom juvelerarkonsten, levereras i en stilfull presentationsask tillsammans med ett äkthetsintyg som styrker smyckets autenticitet. Visa ängeln i din familj vad hon betyder: Förvärva redan idag den personligt utformade ringen ”Vår Familj Är En Cirkel Av Kärlek”!

Du kanske också gillar