Vaggvisan-Tvillingarna

Dockporträtt av konstnärinnan Waltraud Hanl

• Begränsad till endast 5 000 exemplar för hela världsmarknaden!
• Av naturtrogen RealTouch®-vinyl
•  Med autentisk vikt, för ett ännu naturligare intryck
• Filt, kudde och musicerande liten korg UTAN EXTRA KOSTNAD

Dockans längd: 35 cm / Korgens längd: 45 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr
Produktnummer:
03-02211-001

En liten baby är redan i sig ett underverk, så visst är det en speciell välsignelse, när två spädbarn samtidigt skådar världens ljus tillsammans? Dessa båda spädbarn har mycket gemensamt, men ändå ser du nu att det är två självständiga, olika personligheter. Endast en begåvning som den prisbelönta dock-konstnärinnan Waltraud Hanl kan klara av att porträttera ett litet par enäggs-tvillingar. Två som är otroligt lika varandra, men likväl har de sina egna personligheter.

Vaggvisan-Tvillingarna är gjorda för hand och deras hud är av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl, för att ge ett ännu mer naturligt intryck. Detta kostbara material kommer att göra dig överförtjust! Det känns så otroligt äkta, när du smeker de näpna fingrarna och kittlar de gulliga små fötterna.

Både ”Hannah” och sovande ”Erika” ligger tillsammans i en söt liten korg. Den är klädd med rosa tyg och fodrad med vitt. Inuti hittar du en liten madrass, en liten filt och en gosig kudde, som ”Vaggvisan-Tvillingarna” vilar sina små huvuden på. Och, när du trycker på den lilla stjärnan som dinglar på solskyddet, klingar melodin ”Rock-a-bye Baby”. Det är deras favoritlåt! Beroende på väderläget, kan du dessutom enkelt ta bort solskyddet. Trots traditionen att klä tvillingar likadant, har vi klätt dem i lite olikartade pyjamasar. Det har vi gjort, för att framhäva tvillingarnas individuella karaktärer. Båda har därtill matchande rosett i det handapplicerade håret.

Eftersom dessa dockporträtt härrör från vår värdefulla signatur-utgåva, har de en stämpel i nacken och logon är fastsydd på den lilla korgen. Ett handnumrerat äkthetsintyg styrker, för det första, ditt exemplars autenticitet. För det andra, är intyget också ett bevis på den strikta, globala begränsningen till bara 5 000 exemplar. ”Vaggvisan-Tvillingarna” hittar du inte i butiker, utan ute- slutande endast hos The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange. Förvissa dig om att bli ägare till ditt eget exemplar av ”Vaggvisan-Tvillingarna”, och gör det för säkerhets skull redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.