Värdefull Som Pärlor

En exklusiv specialutgåva till Ashton-Drake Galleries 30-årsdag

Så verklighetstrogen... så underskönt klädd… ett riktig födelsedagsbarn

  • Globalt begränsad till endast 3 000 exemplar
  • Av RealTouch™-vinyl
  • Målad för hand
  • Med äkta sötvattenspärlor
  • Pärl-armband
  • Matchande babyfilt
ca. 53 cm
2 199,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 733,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02410-001

Vad som började som en underbar idé, firar nu sitt 30-årsjubileum. Sedan tre decennier presenterar vi, för dig, konstdockor på högsta nivå. Skapelser som är mer än bara dockor eftersom de allesammans, med mycket kärlek och hängivenhet, skapats av välrenommerade och delvis prisbelönta konstnärer. Denna exklusiva konstdocka, som Linda Murray skapat exklusivt för denna stora händelse, är så påkostat gjord att vi beslutat att begränsa detta mästerverk till endast 3 000 exemplar för hela världsmarknaden.

Exceptionellt naturlig och med riktiga sötvattenspärlor

Vad som fallit Linda Murray in till detta 30-årsjubileum är rätt och slätt storslaget: Ett strålande födelsedagsbarn, så förtrollande fångat, precis som i verkliga livet och med en klänning som utstrålar en känsla av lyx. Denna gladlynta flicka, vars glädje står skriven i hennes ansikte, har nämligen på sig en klänning som är försedd med många sötvattenspärlor. Från hennes babyhud av RealTouch-vinyl, hennes för hand applicerade hår och ögonfransar, till de handmålade accenterna, är den lilla ett mästerverk inom dock-konsten och en ljuvlig solstråle som man bara vill ta upp i famnen. Notera också med hur mycket kärlek hennes ekipering har gjorts. Resultatet blir en synnerligen fröjdefull festdags-stämning.
Titta bara, vilken underskön liten klänning som Linda Murray gjort till sin dock-skapelse ”Värdefull Som Pärlor”. Och med det roliga hårbandet ser den lilla ut som ett riktigt födelsedagsbarn. Hennes skapare Linda Murray har verkligen tänkt på allt. Vi är stolta över att denna begåvade konstnärinna har skapat denna docka exklusivt för Ashton-Drake Galleries kunder. Med hur mycket kärlek, det kan du själv övertyga dig om. Och som pricken över i, glittrar underbara sötvattens-pärlor på hennes klänning och hennes handled.

Exklusivt till Ashton-Drake Galleries

”Värdefull Som Pärlor” är en exklusiv specialutgåva. Detta bevisas av ett numrerat äkthetsintyg. Beställ nu ett av de 3 000 exemplaren för hela världen och gläd dig åt en konstdocka som inte erbjuds varje dag.

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.

Du kanske också gillar