Välkommen hem, lilla katt!

Söt naturtrogen docka som kan gosa med sin lilla vän… och mer därtill!

  • Porträtt av en spinnande kärlek
  • Av den prisbelönta konstnärinnan Jane Bradbury
  • Professionellt tillverkad för hand
  • Kattungen är fullständigt modellerad och kan tas loss
  • Söta kläder med rutmönster och rosetter
  • En del av intäkterna skänker vi till djurskyddet

Storlek: ca. 25,4 cm

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02037-001

Kärlek ligger i barnets famn
Endast en omfamning och denna lilla flicka visste att de skulle förbli vänner! Det är ett underbart ögonblick när ett barn pekar ut sitt första husdjur. Och denna lilla kissemisse är helt säkert den bästa vän som en liten flicka kan ha! Den prisbelönta dockkonstnärinnan Jane Bradbury har med sin senaste kreation fångat detta underbart lyckliga ögonblick och porträtterat för dig: ”Välkommen hem, lilla katt!”

Tillverkad för hand – för att få ditt leende
Denna charmiga samlardocka har noggrant tillverkats och färglagts för hand. Denna lilla skatt är 25,4 cm lång och kan både stå och sitta. Med sina söta lockar, sina stora blåa ögon och de sandalklädda små fötterna är denna docka otroligt verklighetstrogen. Hennes ögon strålar av lycka, medan hon håller kattungen i famnen – det ser ut som att hon frågar ”får jag behålla den?”.

Med söta kläder
Konstdockan har på sig en lavendelfärgad sommarklänning med rutmönster och volanger. Under klänningen har hon på sig ”virkade” pantalonger som längs ner hålls ihop av en lilafärgad rosett. Katten, som kan tas loss, är också den helt modellerad och ståtar med en liten rosett i örat.

Ett exklusivt mästerverk!
Dockan ”Välkommen hem, lilla katt” utkommer exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries och finns inte ute i handeln. Ett äkthetsintyg följer med mästerverket och styrker dess autenticitet. Försäkra dig om ditt exemplar och reservera helst redan idag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar