Tomtens Små Silverklockor

Ett exceptionellt mästerverk inom dock-konsten trollar fram julglädje i ditt hem

  • Av konstharts och detaljrikt målad för hand 
  • Påkostad jultomte-dräkt med paljetter, satin och konstpäls-fåll 
  • Julgranen lyses upp av 20 LED-lampor och spelar julklassikern ”Silver Bells” 
  • Specialstorlek, drygt 60 cm 
  • Begränsad för hela världen till endast 5 000 exemplar

Storlek: 63 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 12-månaders återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02935-001

När julstämningen fyller våra hjärtan och hem med ljus och kärlek, då har den finaste tiden på året kommit: När vi ger gåvor. Men vad skulle dessa minnesrika dagar vara utan jultomten? Han får oss att tro på stora underverk och låter oss återuppleva härliga barndomsminnen.

Nu kan du överraska din familj och vänner på julafton, med en ytterst speciell julgäst: Mästerverket av Karen Vander Logt. En jultomte-skulptur som hyllar julens mirakel som aldrig förr. Figuren är imponerande 60 cm lång – underbart klädd och dekorerad! Konstfulla, luxuösa tyger och utsmyckningar skapar en stämning som för tankarna till svunna tider. Julgranen, som ”Tomtens Små Silverklockor” håller i händerna, strålar i stämningsfullt ljus medan den spelar julklassikern ”Silver Bells”!

Den påkostade framställningen, de lyxiga tygerna, den stämningsmättade belysningen och naturligtvis den undersköna melodin gör verket till ett omhuldat samlarföremål som kommer att fortsätta glädja många fler generationer. Figuren ”Tomtens Små Silverklockor” är globalt begränsad till endast 5 000 exemplar. Förvärva en ny höjdpunkt till dina julprydnader och för hem magin med en vit jul direkt in i dina barns och barnbarns hjärtan. Tveka inte, utan beställ det unika dock-porträttet ”Tomtens Små Silverklockor” helst redan idag!

Ljus och musik drivs med batterier (medföljer inte)

Du kanske också gillar