Tomten Av Den Vita Julen

Porträttdocka av konstnärinnan Karen Vander Logt

  • Av konstharts och detaljrikt målad för hand
  • Tomtekostym med guldfärgade broderier, tofsar och filigransliknande fåll
  • Hår och skägg av äkta mohair
  • Spelar jul-klassikern ”White Christ-mas”
  • Mer än 40 LED-lampor belyser rockens fåll inifrån
Mer än 63 cm lång!
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02374-001

Till varje äkta vit jul hör även en jultomte. Men denna tomte är något alldeles speciellt, för till skillnad från det vanliga är han denna gång helt klädd i vitt och guldfärg! Den hyllade konstnärinnan Karen Vander Logt har designat denna exceptionella tomte exklusivt för The Ashton-Drake Galleries. Med sin längd på 63 cm, samt såväl musik som belysning, blir den garanterat ett spännande nytt inslag bland dina festliga julprydnader! Föreställ dig hur förtjusta dina barn och barnbarn kommer att bli, och det under många år framöver.

Tomten är gjord med mästerlig hantverkskonst, av materialet konstnärskonstharts. Varje utsökt detalj är på sin rätta plats, så även de grova rynkorna runt hans varma och stora ögon. Den konstfulla målningen, gjord för hand, har tillfört en rosig glans till de runda kinderna och läpparna. Tomtens godmodiga ansikte ger därför ett ännu mer levande intryck. Julklapps-säcken, som han bär på ryggen, är av guldfärgad lamé. I den andra handen håller han en vandrings-stav, som är fullödigt jul-inspirerat prydd med en liten grankvist och en förgylld rosett.

Fullständigt unik är den helt och hållet i vitt och guldfärg utformade tomtekostymen. Den är rikligt dekorerad med gyllene broderier, tofsar och fi ligransliknande fåll. Den fotsida rocken har en fåll av konstpäls. Inlagda i fållen fi nns drygt 40 växelvis blinkande LED-lampor. När dessa är påslagna, åstadkommer lamporna ett jul-inspirerat tindrande och glittrande. Tryck på knappen på ryggen, så klingar därtill den hjärtevärmande melodin ”White Christmas”. Det långa vita skägget och håret, av äkta mohair, är applicerat för hand. Resultatet är ett unikt samlarföremål, som berikar ditt julfi rande med ett helt nytt inslag – ett inslag fullt av värme och julens sanna anda.

Du kanske också gillar