Tina Och Lillpricken

Skapad av dock-konstnärinnan Waltraud Hanl

• Handgjord av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl
• Med plysch-kattunge UTAN EXTRA KOSTNAD
• Exklusiv klädsel
• Kan placeras i valfria ställningar tack vare rörliga armar och ben

Tina är från topp till tå nästan 56 cm lång och valfritt ställbar
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02476-001

Fira kraften hos fantasin!

Lillpricken är inte överdrivet förtjust i den rosafärgade lilla mössan på sitt huvud. Men det är nu en gång för alla så att hon älskar lilla ”Tina” och därför gärna är med i den lilla leken. Och nätta ”Tina”? Hon är överlycklig, för att hennes kattunge Lillpricken så tåligt klarar av att hålla sig stilla. Men med mössan på huvudet är Lillpricken förstås inte någon liten katt, utan en liten baby i hennes famn. Den berömda konstnärinnan Waltraud Hanl har skapat detta dockporträtt exklusivt för The Ashton-Drake Galleries. Det är en förtrollande hyllning till barns föreställningsförmåga och fantasi.

”Tina” är gjord för hand av vårt mjuka RealTouch®-vinyl, som så verklighetstroget efterliknar babyhud. De många underbara handmålade detaljerna ger ”Tina” en ännu mer, synnerligen påtagligt realistisk framtoning. Till detta bidrar även den skira rodnaden i hennes ansikte, hennes stora bruna ögon och hennes gladlynta leende, som får ett par nya tänder att blänka till. Hennes bruna hår är hand-applicerat och flätat till två små hästsvansar.

”Tina” har på sig en blå-vit rutig liten klänning, smyckad med näpen rosett och små band. Därtill ett par vita små sockor och hennes vita favoritskor. Hennes kattunge ”Lillpricken” har en rosafärgad liten mössa på huvudet och är helt och hållet gjord av plysch. Naturligtvis följer den med till dig UTAN EXTRA KOSTNAD. Lilla ”Tinas” armar och ben är mycket rörliga, så du kan hitta på nya poser åt henne, i samspel med ”Lillpricken”!

Detta extraordinära dockporträtt utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och det kan inte erhållas i handeln. Låt dig bedåras av charmen och föreställningsförmågan hos lilla ”Tina”. Beställ för säkerhets skull ”Tina Och Lillpricken” redan idag!

Du kanske också gillar
  1. Lea
    Lea
    1 998,00 kr
  2. Lilla Grace
    Lilla Grace
    1 398,00 kr