Tina hälsar på mormor

En exklusiv baby-docka av den prisbelönta dockkonstnärinnan Linda Murray

• Kofta, mössa och skor pryds av pärlor
• RealTouch®-vinyl för en len och hudliknande hy

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02249-001

Redan innan Tina föddes, började hen-nes mormor att sticka en förtjusande välkomst-dress till henne. Nu är det på tiden att Tina besöker mormor för första gången. Själv- klart måste Tina ha på sig kläderna som mormor har gjort till henne med kärleksfull omsorg.

”Tina hälsar på mormor” är en häpnadsväckande konstdocka av den populära konstnärinnan Linda Murray. Tack vare den unika RealTouch®-vinylen kommer du att häpnas över Tinas lena hud. Hennes lockiga, svarta hår har applicerats för hand. Hennes stora, bruna ögon strålar mot dig medan du betraktar hennes detaljrika utformning. Eftersom hon är nästan 46 cm lång, kommer du inte vilja sluta att gosa med henne.

Tina har på sig en ensemble i syrenlila som har utformats speciellt för henne. Hennes lilla kofta och mössa är utsmyckade med en vit blomma. På blommorna och på hennes söta små tossor glänser syrenfärgade pärlor. Hennes vita body pryds av ett syrenfärgat blomstermönster. Allt passar underbart tillsammans, tack vare en kärleksfull mormor!

”Tina hälsar på mormor” kommer hem till dig tillsammans med ett äkthetsintyg, som intygar högsta kvalitet och som enbart fi nns exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries.

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.

Du kanske också gillar