Tillsammans För Evigt

Ge din ring en individuell utformning, så den blir ett högst personligt smycke!

Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Hitta din storlek: klicka här

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
578-SAN03.01P

Ni är två unika individer, men kärlekens styrka har fört er samman. Här får ni nu en underbar och bestående möjlighet att ge uttryck för er unika och speciella samhörighet: Den personifierade födelsesten-ringen ”Tillsammans För Evigt”.

Framställd för hand av massivt 925 sterlingsilver, visar den uttrycksfulla designen en tidsenlig tolkning av den traditionella ”kärleksknuten”. Den påkostade, delvis förgyllda knuten symboliserar er båda, tätt omfamnande varandra i er kärlek, och därtill finns era födelsestenar på ringen. Vid sidan av stenarna är era namn ingraverade, som ett personligt tecken för er kärlek. Enastående och underskön – in i minsta detalj. 

Vid beställningen uppger du helt enkelt de båda namnen, de tillhörande födelsestenarna samt den önskade ringstorleken och du får en gåva som inte kunde vara personligare. Det kärleksfulla smycket åtföljs av ett äkthetsintyg. För att vara på den säkra sidan, beställ ditt värdefulla kärleksbevis redan idag!

Du kanske också gillar