Till Månen Och Tillbaka

Personligt utformat hängsmycke med en äkta diamant

  • Gjort för hand och kostbart silverpläterat 
  • Med en äkta diamant
  • Personifierat med ett namn och en födelsesten som du väljer
  • Med gravering på baksidan

Höjd, hängsmycke: 2,5 cm


Längd, kedja: 45,7 cm

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

798,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr

Produktnummer:
01-32427-001P

Kärleken till din dotter lyser ljusare än solen, månen och stjärnorna tillsammans... Nu har du den unika möjligheten att säga detta till henne på ett underskönt sätt och framför allt att visa det. Hängsmycket kan anpassas och göras personligt med ett namn och den matchande, hjärtformade födelsesten som du väljer. Detta skapar en högst personlig gåva och är en värdefull kärleksbetygelse som kommer från hjärtat.

 

Denna ljuvliga kärleksförklaring är konstfullt handgjord och påkostat silverpläterad. På baksidan av månskäran finns kärlekseden ”Jag älskar dig till månen och tillbaka” (på engelska). Hängsmycket kan anpassas med ett valfritt namn, skrivet på baksidan av det lilla hjärtat. Den hjärtformade födelsestenen som du väljer glittrar på framsidan, medan en äkta diamant symboliserar er oändliga kärlek.

 

Hängsmycket utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Skänk ett unikt smycke – personligt anpassat av dig – och beställ ditt exemplar av hängsmycket ”Till Månen Och Tillbaka”, gör det helst redan idag!

Du kanske också gillar