Systerlig Kärlek

En signatur-konstdocka-utgåva av Waltraud Hanl

  • Strikt begränsad till 100 produktionsdagar
  • Handgjorda av mjukt RealTouch®-vinyl
  • Med klädsel i 7 delar
  • Flera olika poser kan väljas

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.

Längd, storasyster 61 cm. Längd, lillasyster 33 cm
2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02409-001

Lara kikar nyfiket på knytet i mammas famn. Mamma kom just hem från BB. Så det här är hennes nya lillasyster Lina! Full av stolthet får Lara hålla sin lillasyster i famnen, medan hon varsamt stöder Linas nätta huvud. När blickarna hos det nya syskonparet möts, då känner Lara och Lina samhörigheten omedelbart, även om de inte kan uttrycka det i ord. Detta är början på en enastående systerkärlek, full av förtroende och sammanhållning!

Detta oförglömliga familje-ögonblick har den prisbelönta konstnärinnan Waltraud Hanl förevigat, för dig, med ett imponerande dock-porträtt. ”Systerlig Kärlek” är en uppsättning med två fascinerande, verklighetstrogna dockor. ”Lara” och ”Lina” är så omsorgsfullt och realistiskt utformade, att de utges i en exklusiv signatur-konstdock-utgåva.

Med Waltraud Hanl har en av de internationellt mest välrenommerade dock-konstnärinnorna skapat detta förtrollande mästerverk. Det är dockor i så konstfullt utförande, att The Ashton-Drake Galleries har gett dem det eftertraktade sigillet för en signatur-konstdock-utgåva. Därtill utges ”Systerlig Kärlek” i en upplaga begränsad till 100 framställningsdagar.

”Lara” och ”Lina” är handgjorda av mjukt RealTouch®-vinyl, som så verklighetstroget efterliknar den fina barn-huden. Ansiktena på de två dockorna är så detaljrikt utformade, att en snabb blick räcker för att du ska inse den slående likheten – precis som hos riktiga systrar. Titta noga på dessa båda änglar och se likheterna överallt i deras ansikten. Från den lilla uppnäsan, vidare till formen på deras tindrande ögon, de handmålade detaljerna, ända ner till färgen på det för hand applicerade håret. ”Lara” har ett rörligt huvud, så hon kan ge sin lillasyster en kärleksfull kyss på pannan. Eller så tittar ”Lara” med stolthet på, medan lilla ”Lina” aktsamt sitter i hennes famn.

Båda dock-skatterna har på sig kärleksfullt utformade kläder. På ”Laras” vit- och rosafärgade klänning återfinns den stolta texten ”Big Sister” (”Storasyster”). Därunder bär hon vita leggings och sina favoritsandaler. En gosig bebis-sovsäck håller lilla ”Lina” varm. Naturligtvis står det också ”Little Sister” (”Lillasyster”). Matchande små rosetter i håret fulländar systrarnas förtjusande klädsel.

Dock-uppsättningen ”Systerlig Kärlek” ges endast ut av The Ashton-Drake Galleries, i en strikt begränsad upplaga, och är inte tillgänglig i handeln. Ett handnumrerat äkthetsintyg följer med systrarna hem till dig. Det är din garanti för kvalitet och äkthet hos denna unika signatur-konstdocka-utgåva. Fira med ”Lara” och ”Lina” det magiska ögonblicket när man allra första gången lär känna varandra och beställ ”Systerlig Kärlek” redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar