Svart Elegans - damplånbok

Elegant design – vacker som en svart katt

  • Fascinerande kattmotiv
  • Handgjord av konstläder
  • Gott om förvaringsutrymme
  • Stilfull armstropp
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Material: 90% polyuretan, 8% polyester, 2% metall

Storlek: 20,3 x 10 x 2,5 cm (B x H x D)
798,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,00 kr 90-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
01-33890-001

När det blir mörkt är den i sitt esse. Den smyger tyst genom ditt hem, tittar nyfiket i varje skumt hörn och spanar efter kaxiga möss i naturen – din älskade svarta katt! Och när du tittar in i kattens gröna ögon ser du magin som döljer sig därinne. Visa din fascination för kattens förtrollande och mystiska natur med en unik modeaccessoar.

Modernt designad vardagsföljeslagare

Plånboken är gjord för hand av svart konstläder. Porträttet av en svart katt smälter vackert in i plånbokens bakgrund. Detta gör att kattens stora, gröna ögon ser ännu mer fängslande ut. Den rymliga designen erbjuder totalt sex kreditkortsplatser, tre öppna fack, tre insticksfickor och en mittficka i nylon med blixtlås för att förvara alla dina växelmynt. Den yttre dragkedjan säkerställer att alla dina föremål förvaras säkert och den avtagbara armstroppen fulländar det stilfulla utseendet. 

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Plånboken utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Förvärva denna fashionabla vardagskamrat i kattens tecken och beställ din ”Svart Elegans”-plånbok redan idag, för säkerhets skull!