Strålande Jul

Romantisk 0votiv-samling av Thomas Kinkade

  • Inspirerad av Thomas Kinkades uppskattade högtidsmålningar
  • Fullt modellerade och handmålade vinterscener
  • Glasvotivljus som liknar frostiga fönsterrutor och som är smyckade med Thomas-Kinkade-konstverk
  • Inklusive elektriska värmeljus för stämningsfull belysning
  • Begränsad till bara 120 tillverkningsdagar

Storlekar: från 17 till 22 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
01-29069

Thomas Kinkades idylliska avbildningar är hyllningar till hembygd, familj och nostalgin under den välsignade tiden på året. Firad som en sann ”Ljusets Mästare”, lyckas han gång på gång att återge de heliga jultraditionerna i strålande färger och stämningar och därmed påminna oss om vad vi älskar mest hos julen. 

 

Därför kan du med glädje se fram emot Thomas Kinkades unika votivljus-kollektion ”Vit Jul”. Varje utgåva består av en helt modellerad, handmålad och med guldaccenter smyckad skulptursockel. Inspirerat av Thomas Kinkades högtidsbilder, skildrar sockeln en stämningsfylld vinterscen. Ovanpå sockeln sitter ett glasvotiv, likaledes utsmyckat med ett Thomas-Kinkade-motiv, och utformat så det efterliknar en rimfrostig fönsterruta en kall vintermorgon. 

 

Samlingen inleds med utgåva 1, “Romantisk Slädåktur”. Sockelscenen visar en lycklig familj på en vinterslädtur, i en nostalgisk hästsläde. Utgåva 2, ”Julklapparna Kommer”, visar jultomten när han kommer körande med sin rensläde, för att skänka gåvor till människorna. Den sista utgåvan, 3 ”Hej, Herr Snögubbe”, låter dig ta del av små barns glada vinternöjen. 

 

Varje utgåva innehåller ett glasvotiv med en matt yta, som påminner om en frostglittrande glasruta en kylig vintermorgon. Koppla på de medföljande flamlösa värmeljusen och upplev hur Thomas Kinkades konstverk väcks till romantiskt liv. 

 

Exklusivt från The Bradford Exchange
Thomas Kinkades votivljus-kollektion ”Vit Jul” utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Upplagan är strikt begränsad till endast 120 tillverkningsdagar. Se med förväntansfull glädje fram emot en julprydnad som är fylld av inspirerande värme och sprider gott humör till alla. Beställ utgåva 1, “Romantisk Slädåktur”, och börja ditt samlande helst redan idag!

Du kanske också gillar