Stiliga Anna

En verklighetstrogen dockängel väntar på dig! 

  • Av RealTouch®-vinyl med handmålning 
  • Axel-långt, lockigt brunt hår
  • Specialgjord satinklänning med spets, strass och konstpärlor
  • Kan placeras på en barnstol – tack vare böjliga knän

Originalstorlek: 71 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02988-001

Lilla ”Anna” har aldrig förr känt sig så vacker som nu, för idag firar hela familjen mormors 80-årsdag och Anna har definitivt på sig den vackraste klänningen hon någonsin haft genom tiderna. Överallt på henne glittrar och gnistrar det spännande, i hennes fint friserade hår finns en tygrosett och till och med hennes små skor är dekorerade med band och strass! Nu väntar hon otåligt på sina föräldrar, för ”Anna” vill äntligen få presentera sig för alla på kalaset.

Se fram emot det senaste mästerverket från Ashton-Drake. En flickdocka så vackert och festligt klädd att hon kommer att bli stjärnan i din samling!

Ett verklighetstroget dockporträtt fullt av exceptionell hantverkskonst

”Anna” är gjord av den unika Real-Touch®-vinylen, med vilken barns lena hud kan efterliknas så verklighetstroget. Varje underbar detalj är handmålad och hennes vågiga bruna hår är friserat till perfektion. ”Anna” är klädd i en specialgjord festklänning i satin, full av storslagna detaljer i överflöd. Från de rosafärgade och vita tygrosetterna, till de många spetsdetaljerna och broderierna, till de fastsydda konstpärlorna. Allt harmonierar underbart med satin- och organza-rosetterna på överdelen, midjan, kjolens framsida och rosetten i håret. De krämfärgade strumpbyxorna och de prydliga skorna avrundar klädseln perfekt. Tack vare de distinkt vinklade benen kan hon enkelt sitta i en barnstol. Hennes armar går att placera så att hon kan lägga händerna i knäet som den lilla dam hon är!

Exklusivt från  The Ashton-Drake Galleries

Samlardockan utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar högsta kvalitet och autenticitet. Se med glädje fram emot ett unikt dockporträtt som berikar din samling med en liten skönhet. Beställ den exklusiva samlardockan ”Stiliga Anna” idag!

Du kanske också gillar