Grip Efter Stjärnorna - Hängsmycke

Hängsmycke med emalj-kattunge

  • Besatt med en äkta diamant
  • Ädel guld- och rodiumplätering
  • Kattunge av emalj
  • Med 17 Swarovski®-kristaller
  • Filigrant arbete, gjort för hand
  • Med gravyr på tyska

Hängsmyckets höjd med ögla: 3,5 cm
Hängsmyckets bredd: 2,3 cm
Halsbandets längd: 45,7 cm

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
522-SAN69.01

Söta kattungar rör vid våra hjärtan
Katter är ädla varelser – gracila och eleganta i sina rörelser och alltid försedda med sin egen personlighet. Som våra husdjur älskar vi våra katter, eftersom de är lika lojala som keliga följeslagare och alltid kan glädja oss på nytt med sin lekfulla natur. Dessutom inspireras vi av deras sätt att inte alltid ta livet alltför allvarligt. Ha snart på dig ett unikt smycke, som låter din kärlek till din älskade kattunge komma underbart till sin rätt!

Ädla material – filigrant handarbete
Hängsmycket är förfinat handgjort och visar en lekfull kattunge som vilar på en halvmåne och sträcker ut sin lilla tass mot en stjärna som dinglar ovanför. Kattungen är gjord av glänsande emalj. En pavé av 17 Swarovski®-kristaller skimrar på halvmånen. Medan hängsmycket är försett med en ädel guldplätering är halsbandet påkostat belagt med ett skikt av rodium. En äkta diamant glittrar på länkningsöglan. Alltsammans avrundas av den utsökt förfinade graveringen på hängsmyckets baksida!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Hängsmycket utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Ha på dig ett unikt smycke – eller skänk det som en underbar gåva till en älskad medmänniska – och beställ ditt exemplar av smycket ”Stjärnfångare” idag!

Du kanske också gillar