"STAR TREK™: Live Long And Prosper" Herr-armbandsur

  • Av förstklassigt ädelstål och med praktisk låsanordning
  • Med exakt kvartsurverk
  • 3 kronografer med stoppursfunktion och datumsfönster
  • Urtavlan är dekorerad med det berömda Star Trek-märket

 

Diameter ca. 4 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-22843-001

Vi var ljusår borta, när vi tillsammans med besättningen på U.S.S. Turn Enterprise™ begav oss iväg till ett av världens största äventyr. Från och med nu kan du röra dig fritt var som helst i galaxen ... med ett gott utseende och alltid vara punktlig, även utan Warp speed (snabbare än ljusets hastighet)! Oavsett om du är på kontoret, hemma eller på språng; med det exklusiva armbandsuret ”STAR TREK – Live Long and Prosper” kommer du alltid att ha på dig en galaktisk hyllning till ett av de största science fiction äventyren någonsin.

Detta officiellt licensierade armbandsur är inte bara en omisskännlig accessoar för alla STAR TREK-fans, utan också ett högkvalitativt samlar-objekt. Den förnämliga urtavlan pryds av det berömda STAR TREK-märket och är utrustad med tre kronografer, som visar sekunder, minuter och timmar. Ett datumfönster kompletterar detta exklusiva armbandsur till den perfekta tidmätaren för varje livs-situation. Ringen runt urtavlan, i kompass-stil, och de ståtliga visarna och siffrorna kompletterar denna unika klocka av förstklassigt rostfritt stål. På baksidan fullbordar Spocks berömda slogan ”Live Long and Prosper” – permanent ingraverad – denna samlar-dröm för varje STAR TREK-beundrare! Naturligtvis skulle även Scotty vara stolt över en så gedigen accessoar, eftersom klockan är utrustad med ett exakt kvartsurverk. Dessutom har den också en praktisk låsning av armbandet och är vattentät till 3 ATM.

Sätt din farthållare på högsta nivå, eftersom en enorm anstormning väntas efter armbandsuret ”STAR TREK – Live Long och Prosper”! Oavsett om du vill ha det själv eller skänka som en värdefull gåva – tveka inte, utan förvissa dig redan idag om att bli ägare till det ultimativa STAR TREK tillbehöret.