Luftens Hjältar

Ett exklusivt herr-armbandsur

  • Begränsad upplaga: 4 999 exemplar
  • Varje armbandsur är individuellt numrerat
  • Högklassigt urverk
  • Påkostat guldpläterat
  • Med konst-tryck i fullfärg på urtavlan
  • Elegant armband av äkta läder
  • Exklusivt tillgängligt endast från Bradford
Diameter 4,2 cm
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
526-FAN27.01

År 1938 steg den brittiska skvadron-gruppchefen Henry Cozens för första gången in i en Spitfi recockpit. Med sin suveräna design – och en kraftkälla i form av en Rolls-Royce motor – var Spitfire ett ”MÅSTE” som under andra världskriget väsentligt bidrog till segern i slaget om Storbritannien. Därmed blev det ett av de mest legendariska jaktflygplanen i historien. Av denna anledning, kan vi idag presentera ett armbandsur – ”Luftens Hjältar” – där ”andan” hos detta historiska flygplan kommer till sin rätt på ett autentiskt vis.

Denna ikon inom militärflyget hedras nu i form av armbandsuret ”Luftens Hjältar”, som är ett unikt minnesföremål. Den guldpläterade boetten av ädelstål visar på insidan upp en urtavla med ett dynamiskt konsttryck i fullfärg av fyra Spitfire-maskiner på genskjutningskurs. Tidvisningen placerad på sidan visar årtalet 1939, för planets första insats i the British Air Force (brittiska flygvapnet) och 2018 för 80-årsjubileet. Kvartsurverket garanterar dig långvarig samt exakt tidvisning. Armbandet av äkta läder gör det bekvämt att ha klockan på sig. På baksidan är det individuella utgivningsnumret ingraverat.


EXKLUSIVT FRÅN THE BRADFORD EXCHANGE
Denna klocka utges exklusivt av Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Unna dig själv eller en flygplans-entusiast ett stort nöje och beställ nu skyndsamt ett av uren i den globalt begränsade upplagan av ”Luftens Hjältar”. Ett samlar-armbandsur, som låter flyg-historien leva vidare.