SPIRIT OF CONCORDE - kronograf

Unikt armbandsur som hedrar Concordes första flygtur för 50 år sedan

  • 50-årsjubileet av den första flygningen med CONCORDE
  • Officiellt licensierad av Spirit of Concorde Ltd.
  • Klockan är utrustad med tre exakta precisionskronografer, har en solid boett av ädelstål och armband, samt en magnifik mörkblå urtavla i cockpit-inspirerad stil.
  • Armbandsuret är globalt begränsat till endast 4 999 exemplar över hela världen och är individuellt numrerat.
Boettens diameter utan krona: ca 4,6 cm / Armbandets längd inkl. låsanordning: ca 21 cm.
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
526-EAS02.01

Till dig själv eller som en kostbar gåva!

År 2019 firar vi 50-årsdagen av den första flygningen med det legendariska CONCORDE år 1969. Den fransk-engelska testflygningen, som startade från Toulouse, genomfördes vid en höjd av 3 000 meter och varade cirka 27 minuter. En ny era i flyghistorien hade börjat. Det exklusiva och officiellt av SPIRIT OF CONCORDE licensierade armbandsuret är en elegant påminnelse om denna minnesvärda första flygning.

Klockan utgör en prestigefylld hyllning till luftfarts-ikonen, som flög i mer än dubbel överljudshastighet. Den har en robust ädelstålboett och ett matchande armband av rostfritt stål. Den mörkblå urtavlan är inspirerad av Concordes stiliga design och har tre kronografer med stoppursfunktion och är prydd med den officiella SPIRIT OF CONCORDE logotypen.Du har valts ut, för att ge dig möjlighet att förvärva ett av uren i upplagan som är begränsad till endast 4 999 exemplar.

Denna unika hyllning till fransk-engelsk ingenjörskonst är endast tillgänglig från Bradford Exchange och tryggas av vår 120-dagars-återköps-garanti. Armbandsuret i denna begränsade upplaga, med endast 4 999 exemplar för hela världen, kommer inte bara att få ett stort gensvar från flygplans-entusiaster, utan den torde också ge upphov till minst lika stor och förtjust respons bland ur-samlare över hela världen. 

Armbandsuret ”SPIRIT OF CONCORDE” levereras tillsammans med ett äkthetsintyg som garanterar tillverkningskvaliteten och att CONCORDE-logotypen därmed på ett strålande vis sätter guldkant på din tillvaro. Den representativa presentförpackningen är också dekorerad med SPIRIT OF CONCORDE-logotypen. I framtiden kommer du själv att stolt kunna ha på dig detta exklusiva armbandsur eller skänka det till en passionerad CONCORDE-entusiast, som en påkostad present!