Spinnande Vilostund

Handväska med kattmotiv av Bob Giordano

  • Handgjord av veganskt konstläder med bekväma, dubbla handtag
  • Löstag- och justerbar axelrem
  • Gott om utrymme och god säkerhet tack vare blixtlås och två innerfack
  • Modern Colour-Blocking-Design

Storlek: 35,5 x 23,5 cm x 10,5 (B x H x D)

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 90-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
422-SHA04.01

Bär förtjusande kattcharm med dig, vart du än går

Den sprakande brasan sprider en behaglig värme i det för julfirande pyntade vardagsrummet. Eftersom den är väl medveten om var den mest ombonade platsen i huset finns, har en söt kattunge gjort det bekvämt för sig just där. Kattens tystlåtna spinnande vittnar om ett högst påtagligt välbefinnande.

Unik designhandväska med ljuvligt kattmotiv

Handväskan är gjord för hand av mjukt konstläder. Utformad i varma färger med Colour-Blocking-Design, framhäver väskan den mysiga stämningen i konstmotiven på fram- och baksidan av väskan. De två bedårande kattungarna härstammar från den internationellt ansedda New York konstnären Bob Giordanos hand. Det stora, med blixtlås försedda innerfacket, samt ytterligare två mindre fack, erbjuder tillräckligt med utrymme för dina personliga tillhörigheter. Med den avtagbara axelremmen, kan handväskan omvandlas till en praktisk axelremsväska på nolltid.

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Handväskan utges exklusivt av The Bradford Exchange och inte är tillgänglig i handeln. Yttermaterial: 100 % polyuretan; Foder: 100 % polyester. Pryd dig med elegans och söt kattcharm och beställ designhandväskan ”Spinnande Vilostund”, helst redan idag, för säkerhets skull!

© Giordano Studios LLC

Du kanske också gillar