Söta Kajsa

Baby-docka av konstnärinnan Violet Parker

  • Verklighetstroget skulpterad och handmålad
  • Gjord av RealTouch™-vinyl
  • För hand applicerat hår
  • Naturtrogen vikt
  • Med mjuk gosekudde för realistiska poser
Originalstorlek: 43 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr 12-månaders-återköps-garanti

Produktnummer:
03-02885-001

”Kajsa” kan knappt vänta tills hon får gosa med dig!
Lilla ”Kajsa” tittar blygt på dig. Med sina strålande, varma ögon är hennes blick oemotståndlig och då uppstår bara en enda önskan hos dig: Att omedelbart omfamna den ljuvliga ängeln. Den söta lilla flickan ser bara för gullig ut, så det är inte svårt för henne att uppfylla denna önskan. Denna imponerande konstdocka är tillverkad av verklighetstrogen RealTouch™-vinyl, baserad på originalkonstverket av Violet Parker, och målad för hand. Förutom denna naturtrogna handfärgning, garanterar det handfastsatta håret och den realistiska vikten maximal äkthet. ”Kajsa” har på sig en specialgjord klädsel, en matchande mössa samt en följsam gosekudde, som du effektfullt kan placera den lilla på, när du inte håller ”Kajsa” i dina armar givetvis.

Exklusivt hos Ashton-Drake Galleries!
Samlardockan ”Söta Kajsa” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange. Ett äkthetsintyg styrker ditt exemplars autenticitet. Bjud in lilla ”Kajsa” till ditt hem och uppfyll hennes längtan efter att få kramas med dig. Beställ för säkerhets skull ”Söta Kajsa” redan idag!

Denna docka är inte en leksak, utan ett högkvalitativt samlarobjekt för nogräknade samlare. Varje docka är unik och kan variera något från bilden.

Du kanske också gillar