Solsken och Klubbor

"Solsken och Klubbor" av den prisrenommerade dockkonstnärinnan Jane Bradbury.

  • Ett sött barndomsporträtt
  • Av finaste konstharts
  • Målad för hand
  • Med rörliga armar och ben
  • Exklusivt tillverkad klänning och accessoarer

Höjd: ca 24 cm

1 098,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 549,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01944-001

Vad gör en liten flicka så oemotståndlig?
Sockersöta och undersköna! Med sina oskyldiga leenden, sina lekfulla personligheter och ofta med glimten i ögat, erövrar små flickor snart våra hjärtan. Helst skulle man vilja ta upp dem i famnen med en gång! Nu firar en sådan liten charmig dam en härlig premiär hos The Ashton-Drake Galleries, för med flickdockan ”Solsken och Klubbor” gör den renommerade konstnärinnan Jane Bradbury entré hos oss. Exklusivt för dig!

Tillverkad för hand för att glädja ditt hjärta!
”Solsken och Klubbor” är ett mästerverk inom dockkonsten. Dockan tillverkas för hand av finaste konstharts med en omisskännlig design av konstnärinnan Jane Bradbury. Varje liten detalj stämmer. Den lilla tjejen är endast 24 cm hög och rörlig. En riktig solstråle, från den gulliga frisyren till de små söta fötterna i de näpna sandalerna. Hennes stora bruna ögon tittar med stolthet och förväntan på den söta klubban som hon håller i händerna. Hon verkar så naturlig och levnadsglad, som om den lilla skulle vilja säga: ”Vill du också smaka på min klubba?”

En passande klänning till ett soligt sinne
Den lilla prinsessan i den ljusgula klänningen kommer garanterat att trolla fram solsken i ditt hem. Klänningen pryds av orangefärgade applikationer. Passande mamelucker, söta sandaler och gulliga hårprydnader utgör en fin avrundning hos denna dockdröm. Man hittar nästan inte ord för hur betagande denna lilla dam är!

En exklusiv premiär, som du inte bör missa
Lär känna denna glada flickdocka. Den senaste kreationen av konstnärinnan Jane Bradbury är en äkta milstolpe inom dockkonsten. Utnyttja tillfället och beställ ”Solsken och Klubbor” med en gång.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar