Söte Liam

Av den ansedda dock-konstnärinnan Linda Murray

  • Verklighetstroget modellerad, med förtjusande detaljer som navel, finger- och tånaglar
  • Huvud, kropp, armar och ben är av RealTouch®-vinyl
  • Kan placeras i många naturliga ställningar
Originalstorlek 50,8 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02036-003

Det runda, knubbiga ansiktet, den förtjusande lilla naveln, de fylliga hudvecken på händerna och fötterna, allt på lille ”Liam” är rätt och slätt som hos en nyfödd, gladlynt baby. Den mångfaldigt prisbelönta konstnärinnan Linda Murray har, med denna docka, ännu en gång visat sin mästerliga talang. Hennes dockskapelser är fullständigt verklighetstrogna avbildningar och eftertraktade samlarobjekt.

Den söte ”Liam” är från topp till tå gjord av makalöst naturtroget RealTouch®-vinyl. En smidig kropp under dock-huden säkerställer en naturlig rörlighet hos huvudet, i axlarna och höfterna. Tack vare denna exceptionella design, kan du enkelt ställa ”Liams” lilla huvud, armar och ben i många verklighetstrogna poser. Du kommer att förtrollas av hans strålande klarblå ögon och förnimma ”Liams” unika naturlighet!

Lille ”Liam” är klädd i en ljusblå, nätt tröja med tryckknappar och stjärnmönster. En färgmatchade liten mössa skyddar hans huvud från svala temperaturer. Dessutom har han fortfarande på sig en vit blöja som håller honom torr. ”Söte Liam” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg garanterar utförandets äkthet och kvalitet. Se ”Liam” i ögonen och fall för hans förtrollande charm och realistiska utstrålning. Erbjud honom ett mysigt hem, och beställ redan i dag, för att vara på den säkra sidan!