Små älsklingar att tycka om

Så Truly Real® baby-dockor av konstnärinnan P. Lau

  • Underskönt och anatomiskt korrekt framställda av RealTouch® vinyl
  • Mjukt, för hand fastsatt hår
  • Med litet BB-band och födelsebevis, som du själv kan fylla i
  • Komplett med söt ensemble,applikationer, matchande tumvantar, små mössor, sockor och därtill matchande filt

Dockans längd 40 cm / Filtens mått 50 x 50 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02647-001

Varje nyfödd är ett litet underverk i sig själv. Så liten, så ljuvlig och full av nyfikenhet på det nyligen påbörjade livet. Tänk dig att plötsligt få hälsa en sådan älskling välkommen hem till dig. Oavsett om det är en flicka eller pojke; från och med idag kommer denna dröm att gå i uppfyllelse för dig, för du kan välja om du vill hålla en ”Söt Baby-pojke” eller en ”Söt Baby-flicka” i dina armar. Skapade av den internationellt firade dock-konstnärinnan P. Lau, finns nu denna högst förtjusande duo som du bara kan förvärva från Bradford Exchange. Helt skulpterade och anatomiskt korrekt utformade av förstklassig RealTouch® vinyl och målade för hand, tar de båda ditt hjärta med storm.

Såväl killen som tjejen är klädda i underbart vackra, färgavstämda ensembler. Rosa, med spetskanter och katt-applikation för den söta tjejen – ljus-blått och med rolig teddy-applikation för den käcka grabben. De söta klädesplaggen kompletteras och fulländas av blöjor, sockor, tumvantar och en gosig fi lt. Allt är färg-matchat. Även ett litet BB-band och ett födelsebevis, som du själv kan fylla i, följer med de båda hem till dig.

Du väljer vilken av de två bebisarna du vill välkomna hem till dig. Båda är bedårande söta och lätta att bli förtjust i. Erfarenheten visar att dock-kreationer av konstnärinnan P. Lau är mycket eftertraktade. Därför bör du handla omedelbart och kryssa för dockan du önskar.