Skyddande Flock

Drömfångaren svävar och svänger mellan sockeln. Med konst av Robin Koni

  • Inspirerad av legenderna och traditionerna hos de amerikanska urinvånarna
  • Drömfångaren svävar och rör sig med hjälp av elektromagneter
  • Handgjord och dekorerad med äkta fjädrar
  • Med vargmotiv av naturkonstnären Robin Koni
  • Inklusive LED-belysning integrerad i sockeln
  • Begränsad till 295 produktionsdagar

Med el-adapter

Sammanlagd storlek: 17,8 cm hög / Ø Drömfångare: 7,6 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-30530-701G

Hör vargens ylande
En flock vargar har församlats under midnattsmånens anlete. Medan det fascinerande norrskenet lyser upp natthimlen, ljuder flockens gåtfulla ylande, vilket guidar dig säkert, likt en fyr, längs dina drömstigar. Detta är innebörden av de amerikanska urinvånarnas legender och traditioner,
vilka gång på gång har förevigats i unika motiv av den berömda naturkonstnären Robin Koni.

Drömfångaren svävar och vrider sig i luften
Både den handgjorda drömfångaren och den böjda sockeln är prydda med två motiv i fullfärg, av konstnären Robin Koni. Tack vare elektromagneter, som är integrerade i sockeln, svävar och roterar drömfångaren medan den hålls på plats mellan sockeln. Dekorationerna, med såväl äkta fjädrar som fyra för hand formade indianska medaljonger, borgar för ännu större äkthet hos drömfångaren. Med en knapptryckning, förstärker den inbyggda LED-belysningen den andliga utstrålningen och låter helhetskonstverket stråla i ett mystiskt skimmer.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Den svävande drömfångaren utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan av detta unika konstverk är begränsad till 295 produktionsdagar för hela världen. Ett bifogat äkthetsintyg är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Låt dig förtrollas och dras in i de amerikanska urinvånarnas tradition av fantastiska drömvärldar, där du vägleds och skyddas av mystiska vargar, och beställ helst ditt exemplar av ”Skyddande Flock” redan idag!

Du kanske också gillar