Skogskapellet

Konst-tryck på högklassig målarduk med belyst ram av äkta trä

50,8 x 38,8 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-17635-001

Söker vi inte alla en fridfull plats, där vi kan unna vår själ lugn och ro, medan vi återhämtar oss från vardagen? Thomas Kinkade, ”Ljusets Mästare”, har gång på gång skapat sådana smultronställen i sina verk. Ett av hans mest omtyckta verk, ”Skogskapellet”, tar dig med in i en djup skog med en bäck och en stenbro. Vid denna bro finns ett kapell som ser inbjudande ut med de upplysta fönstren. Man kan nästan höra trädens susande och känna doften av skogen. Lugn, trygghet och inspiration utstrålar från detta sceneri av den mest samlade målaren i vår tid. Med ”Skogskapellet” får du detta stämningsfyllda motiv som ett upplyst konstverk i ditt hem.

Målningen av Thomas Kinkade har omsorgsfullt överförts till en präglad och för hand sträckt målarduk. Genom sin struktur, ger duken nästan intryck av att vara en originalmålning. Sammanlagt 10 lysdioder som integrerats i ramen gör att scenen badar i varmt ljussken – som i ett museum. En energibesparande timer begränsar belysningstiden till 4 timmar. Ramen av äkta trä pryds av en mässingsplakett med namnen på såväl bilden som konstnären Thomas Kinkade.

Detta belysta konsttryck är endast tillgängligt från The Bradford Exchange. Upplagan av detta upplysta mästerverk är begränsad till endast 295 produktionsdagar.
Numreringen på baksidan och äkthetsintyget, som är handnumrerat med samma nummer, bevisar ditt exemplars autenticitet. Förvissa dig för säkerhets skull redan idag om att bli ägare till ”Skogskapellet”!

Timern kan drivas med adapter eller 3 ”AAA” batterier (ingetdera medföljer)