Skogens Majestät - medaljsamlingar

Officiellt licensierad konstutgåva av vildmarkskonstnären Al Agnew

  • Pläterade med silver
  • Av den högsta mynt-präglingskvaliteten ”Proof”
  • Med namnet på konstnären Al Agnew
  • Färgskimrande avbildning av en majestätisk varg
  • Upplagan är begränsad till endast 2 500 exemplar – var och en är individuellt numrerad
Varje medaljs mått: 38 mm i diameter 

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Priset gäller endast den första utgåvan!

Varje ytterligare utgåva kostar sedan 499 kr. 

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

14-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
17-01036

Al Agnews enastående vildmarkskonst får vargen att lysa som månen på natten

Att möta den mäktiga vargen i sin naturliga miljö är extremt sällsynt och liknar ett möte med en naturkraft. Vild, otämjd och fri för alltid! Det är ett möte som du aldrig kommer att glömma. Nu inbjuder målaren Al Agnew dig att träffa vargen på ett fullständigt nytt sätt. Med den exklusiva samlingen ”Al Agnew – Skogens Majestät”, pläterad i silver, erhåller du en unik minnessak.

 

Officiellt licensierad och begränsad till 2 500 utgåvor, är denna inspirerande medalj pläterad med silver. Framsidan gör full rättvisa åt konsten som är officiellt licensierad hos Al Agnew. Den visar en mäktig alfa-varg i en vintrig värld med snötäckta björkar. Den magnifika bilden lyser i strålande färger, medan Al Agnews signatur intygar äktheten. Baksidan visar en relief av en ylande varg på en drömfångare. När du ser denna avbildning, kan du nästan höra ylandet när vargen söker efter artfränder. Denna medalj levereras i en transparent skyddande kapsel. På så vis kan du eller andra intresserade njuta av denna åsyn, om och om igen, utan att riskera att medaljen skadas.

 

Strikt begränsad till 2 500 samlingar för hela världen – beställ nu!

Få konstnärer lyckas skildra vargen lika perfekt som Al Agnew. Det är därför vi förväntar oss stor efterfrågan från hans många fans, naturälskare i allmänhet och myntsamlare. Som med de eftertraktade, begränsade upplagorna av skön konst, är upplagan av denna samling strikt begränsad.

Du kanske också gillar