Skogens Härskare - bordslampa

Bordslampa i färgad glasmålning

  • Med spännande vargkonst av Al Agnew
  • Originalmotiv applicerade för hand
  • I dekorativ glasmålning
  • Elegant sockel i trä
  • Inklusive äkthetsintyg

Original storlek: 16,5 x 35,6 cm (Bx H)

Du behöver glödlampor av typ E27/27,0 mm. Ingår inte i leveransen.

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
01-41543-701G

Konstverk och lampa i ett!
I den bitande kalla stillheten på ett snöfält vid midnatt, under glimrande stjärnor och frostig fullmåne, samlas skogens vargar majestätiskt. Den prisbelönte naturmålaren Al Agnew fångar vargarnas skönhet och mystik på ett sätt som ingen annan. Beundra hans konst och njut av den stolta vargens överväldigande närvaro i ditt hem - med denna unika bordslampa från The Bradford Exchange! 


Al Agnews ursprungliga vargmotiv är omsorgsfullt applicerade för hand på alla fyra glasrutor. På detta sätt vaknar de stolta, vilda vargarna till liv. Glasrutornas kanter är utformade helt i stil med klassisk glasmålning. Den medföljande LED-lampan baddar motiven med en knapptryckning i mystiskt ljus. Den eleganta sockeln av äkta trä avrundar utseendet perfekt. 


Exklusivt hos The Bradford Exchange
Bordslampan är exklusiv för The Bradford Exchange och finns inte tillgänglig i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och äktheten hos varje del. Förgyll ditt hem inte bara med ett imponerande konstverk, utan också med en unik bordslampa för en stämningsfull belysning på kvällen. Beställ din bordslampa ”Skogens Härskare” redan idag!