En exklusiv konstdocka av Linda Murray

  • Underskönt skulpterad av förstklassigt RealTouch®-vinyl
  • ”Simone” känns underbart verklighetstrogen i dina armar
  • För hand fastsatt hår gör den lilla ännu mer realistisk
  • Lilla ”Simone” kommer hem till dig med en exklusiv klädsel-ensemble
Storlek: 45 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 12-månaders återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02538-001

När ”Simone” kom till världen, beundrade alla hennes fulländade skönhet. Och det gör de fortfarande. Varje detalj på den lilla flickan är perfekt. Med början från det älskliga ansiktet, vidare till hennes strålande ögon till det lustigt lockiga håret. Och när hon har på sig sin vackra rosa sparkdräkt vill alla ”Ahh…” och ”Ohh…” aldrig ta slut. ”Simone”, med hela sin karisma, har skapats in i minsta detalj av konstnärinnan Linda Murray, exklusivt för The Ashton-Drake Galleries, och därmed för dig, en av våra kunder.

Verklighetstrogna detaljer och handapplicerat hår

Just för att Linda Murray vet hur man utformar dockskapelser med så mycket uppmärksamhet på detaljer, är hon i dag en av de mest eftertraktade konstnärinnorna. Hon skapar dockor som, när du ser dem, vinner en plats i ditt hjärta. ”Simone” vaknar praktiskt taget till ”liv”, tack vare vår unika RealTouch®-vinyl, med vilken man kan återge även de finaste nyanserna, till exempel den söta, lilla, knubbiga uppnäsan eller de pyttesmå händerna och fötterna. Skickliga konsthantverkare ansvarar för målningen av huden och håret som satts fast för hand, och som den lilla har under ett sött hårband. Och en titt in i ”Simones” strålande ögon räcker; sedan kommer du inte längre att vilja lämna ifrån dig den lilla skönheten.

Exklusiv, specialgjord klädsel

”Simone” har på sig en klädsel som designats av Linda Murray, exklusivt för denna dock-skapelse. Den rosa färgen harmoniserar utmärkt med hennes mörka hud, det vita hårbandet med tygrosen formligen lyser från hennes svarta lockar och koftan är helt enkelt bara för söt. En ensemble, lika underskön som lilla ”Simone” själv.

”Simone” är redo att erövra en plats i ditt hjärta

Dra nytta av denna unika möjlighet för att förvärva den senaste dockskapelsen från en av de mest ansedda nutida konstnärerna. Beställ ”Simone” nu, och snart tar denna nätta skönhet ditt hjärta med storm.

Du kanske också gillar