Själsfränder

Tavla med vargkonst av Carl Brenders

 • Med vargkonst av Carl Brenders
 • Handgjord
 • Tavla i museums-kvalitet
 • Äkta träram i mahogny-finish
 • Exklusivt från The Bradford Exchange

40,6 x 25,4 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-17977-705

Den livslånga samhörighet som förenar vuxna vargpar är redan legendarisk. Med gränslös lojalitet hjälper de alltid varandra, precis som deras kärlek alltid finns där för partnern! Hylla nu deras kärlek och djupa gemenskap med en tavla av museums-kvalitet. Inte bara erhåller du ett exceptionellt dekorativt föremål som stilfullt pryder ditt hem, utan också en symbol för det unika bandet mellan dig och din partner.

Den internationellt erkände belgiske konstnären Carl Brenders har gestaltat en vinter-vision, där två vargar stryker sig tätt mot varandra, medan de strövar fram i en björkskog. Detta motiv är symboliskt för er egen djupa samhörighet, eftersom i din stora kärlek har du hittat en sann själsfrände!

Det imponerande vargmotivet av Carl Brenders presenteras på en stor, oval och handgjord tavla i museums-kvalitet. Den äkta träramen i mahogny-finish fulländar perfekt avbildningen på denna unika väggdekoration. På en guldfärgad plakett står den engelska titeln ”Soulmates” (”Själsfränder”).

Denna väggtavla utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Ge dig själv och din partner en betydelsefull gåva, och dekorera ditt hem med den imponerande närvaron av nära förenade vargar. Förvärva ditt handnumrerade exemplar, inklusive äkthetsintyget, och beställ ”Själsfränder” redan idag!

Du kanske också gillar
 1. Naturens Spegel
  Naturens Spegel
  1 497,00 kr
 2. Nattens Väktare
  Nattens Väktare
  1 797,00 kr
 3. Skogens Själar
  Skogens Själar
  1 698,00 kr