Roseline - samlardocka

Konstdocka av Marissa May med fina accessoarer

  • Hud av mjuk RealTouch® vinyl
  • Håret är fastsatt för hand
  • Verklighetstrogen vikt tack vare tygkroppen
  • Inklusive söt snuttefilt, pannband och napp
  • Med äkthetsintyg från Ashton-Drake

Dockans storlek: 48,3 cm (utsträckt)

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02924-001

Utsökta detaljer ger liv åt denna sömniga älskling
Denna bedårande lilla flicka av dockkonstnärinnan Marissa May har slutit ögonen och gett sig hän åt drömmarnas värld. Hon är insvept i en mysig filt med centifoliarosor och väntar på att du ska ta henne i dina armar och älska henne för evigt!

Roseline är omsorgsfullt handgjord i RealTouch® vinyl för att återge varje detalj, sedan handmålad med omsorg och försedd med en tygkropp, vars vikt ger dig känslan av att hålla en riktig liten flicka i dina armar. Hennes mjuka hår är handapplicerat för att ge henne ett verkligt utseende och känsla. Roseline är en vision i rosa, klädd i en rosa sparkdräkt och ett pannband med rosenmönster som matchar hennes omlottfilt. Både hennes tumme och vita napp passar perfekt hennes söta mun! Resultatet är en babydocka med realistisk charm.

Exklusivt för The Bradford Exchange
Samlingsdockan finns inte tillgänglig i butik och ges ut exklusivt av The Ashton-Drake Galleries. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och äktheten. Se fram emot en oemotståndlig skatt som är så söt att hon kommer att ta ditt hjärta med storm! Beställ ditt eget exemplar av samlardockan “Roseline” idag!