Praktfull Ocean

Konst-golvlampa av David Penfound

  • Fullt funktionell konst-golvlampa 
  • Med den unika konsten av David Penfound
  • Lampskärm av högkvalitativt tyg 
  • Spännande konst-upplevelse ur varje perspektiv
  • Strikt begränsad till endast 295 produktionsdagar

Originalstorlek: 152,4 cm hög
Bredd, sockel och skärm: 25,4 x 25,4 cm

Glödlampa av typen E27/27,0 mm behövs. Medföljer inte i leveransen.

1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-33293-701G

David Penfounds idylliska undervattensmålningar är en sann fest för sinnena. Ett fascinerande samspel mellan former, färger och ljus. Firad som en äkta mästare inom vildmarkskonsten, lyckas han gång på gång återge ytterst speciella stämningar i strålande färger. Med sina målningar tar han oss med ner i havets djup och in i en värld full av skönhet och underverk.

Den exklusiva golvlampan ”Praktfull Ocean” pryds av David Penfounds färgglada ögonblicksbild av en idyllisk undervattensvärld, vilken dekorerar denna eleganta lampskärm. Det imponerande motivet av ett korallrev fullt av fiskar och delfiner livar upp alla fyra sidor av den stilfulla lampskärmen. Den formsköna, träfärgade lampfoten tillhandahåller en fotströmbrytare som gör det behändigt att tända och släcka lampan. 

Exklusivt från The Bradford Exchange
Golvlampan utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan är begränsad till 295 tillverkningsdagar. Försköna ditt hem, inte bara med en storslagen konstupplevelse, utan också med en golvlampa för stämningsfull belysning kvällstid. För säkerhets skull: Beställ ditt exemplar av ”Praktfull Ocean” redan idag!

© David Penfound Artworks Ltd. All Rights Reserved.