Lilla Rackarunge

En So Truly Real®-babydocka av konstnärinnan Linda Murray

  • Av förstklassig RealTouch®-vinyl
  • Fullt rörlig
  • Inklusive rolig liten räv-utstyrsel
  • Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
45 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02566-001

Okynnet, som lyser mot dig från ögonen på denna lilla solstråle, det säger mer än ord... Sedan dagen han föddes är den lille nyfiken på allt. Även om han ännu inte kan gå, är han synnerligen försigkommen och full av energi och alltid beredd på skoj.
”Lilla Rackarunge” kallar Linda Murray kärleksfullt sin senaste dockskapelse, eftersom den lille pojken påminner så mycket om hennes egen son, som hållit henne alert med sina hyss. Med en så liten busunge är det alltid något som händer och man är spänd på vad han hittar på härnäst.

Känd för sina anmärkningsvärt realistiska verk, har Linda Murray skapat denna bedårande baby-docka som du direkt blir förtjust i. Konstdockan ”Lilla Rackarunge” har mjukt, hand-applicerat hår, medryckande, tindrande ögon och ögonfransar, något som gör att den lilla pojkens strålande blick verkligen kommer till sin rätt. Kroppen av finaste RealTouch®-vinyl känns lika verklig som äkta hud, och med en längd av 45 cm och sin rörlighet kommer du att ha en känsla av att du håller en riktig liten pojke i famnen.

Passande till denna lilla busunge har konstnärinnan skapat en lustig liten räv-utstyrsel. Titta bara hur originellt den söta fleece-jackan med den öron-prydda huvan är utformad. Även den fluffiga sparkdräkten är helt utformad i räv-design; från den roliga lilla räven och tasspåren som applikationer till det originella små rävhuvudena, som avslutar sparkdräkten på fötterna.

Den senaste dockan av konstnären Linda Murray är en exklusiv dock-premiär som du inte bör missa. Tveka därför inte, utan beställ konstdockan ”Lilla Rackarunge” utan dröjsmål. Det lilla solskenet kan knappt vänta med att få liva upp ditt hem med lite ”action”.

Du kanske också gillar