Persika och Grädde

En underskön gåva och ett speciellt budskap om kärlek. En exklusiv konstdocka från The Ashton-Drake Galleries. Upplagan begränsad till endast 5 000 exemplar för världsmarknaden.

Storlek: 55 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01587-001

Idag är det en mycket speciell tilldragelse. Alla har kommit för att hälsa den nyaste familjemedlemmen välkommen till gemenskapen. Dagen till ära har den lilla på sig en jättefin liten klänning som mormor gjort speciellt för henne.

Mormor har ägnat flera månader åt att virka klänningen. Men så uppstod också, för varje maska som hon lade till den föregående, en underbar kärleksgåva. Och mormors skickliga händer trollade även fram matchande babyskor och mycket mer. Varje del är ett litet minne som säger mer än vad tusen ord förmår.

Lär nu känna ”Persika Och Grädde”. Med denna docka har den välrenommerade konstnärinnan Linda Murray skapat ett mästerverk, med den ljuvligaste karisma som tänkas kan och enastående naturtrohet. Den bedårande dockskapelsen kännetecknas av en aldrig tidigare skådad bearbetningskvalitet och en underskön babyklädsel i åtta delar. Av denna orsak erbjuds konstdockan ”Persika Och Grädde” i en mindre upplaga som består av endast 5 000 exemplar för världsmarknaden.

Söt och oskuldsfull, underbart vackert förevigad
Linda Murray har skulpterat den lilla med hängiven passion och stor kärlek. Detta visar sig framför allt genom det söta, oskuldsfulla och nätta ansiktet samt den naturliga kroppsställningen. ”Persika Och Grädde” är framställd av förnämligt RealTouchTM-vinyl och därefter kärleksfullt målad för hand. Endast på detta vis uppnås ett resultat som inbegriper varenda liten detalj i Linda Murrays ursprungliga, modellerade docka. Med en längd på 55 cm passar babydockan perfekt i dina armar. Sammetslent hår, de häpna ögonen och en rosig hy fulländar det realistiska intrycket.

Omsorgsfullt utformad babyklädsel i åtta delar
Den i persiko- och gräddfärgsnyanser hållna lilla klänningen är helt enkelt som hämtad från en dröm. Den särskilt för denna konstdocka framtagna virkade klänningen är i snörlivet och på ärmarna smakfullt prydd med rosetter av satin. Matchande babyskor, små pärlutsmyckningar, ett nätt pannband och en gulligt smyckad napp kompletterar den charmerande sötnosens utstyrsel. En högst speciell gåva bär babydockan på sin fina handled: ett ”pärl”-armband som mormor själv hade när hon var en liten flicka. ”Persika Och Grädde” kompletteras av ett näpet brokadtäcke, kantat med spetsar.

Missa under inga omständigheter denna till enbart 5 000 exemplar begränsade utgåva. Beställ omgående ett av de fåtaliga exemplaren. På grund av den strama begränsningen av antalet sker leverans strikt efter hand som beställningarna inkommer, först till kvarn gäller. Beställ därför så snabbt som möjligt!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.