Paris - konstdocka

Framröstad till ”Årets Sötaste Baby”

  • Hud av mjuk RealTouch®-vinyl 
  • Påkostat för han fastsatt hår 
  • Naturtrogen känsla, tack vare tygkroppens vikt 
  • Med Ashton-Drake äkthetsintyg

Originalstorlek: 50,8 cm 

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02154-008

För åttonde året i rad, bjöd vi in alla dockälskare att till oss skicka in den sötaste babybild de har. Underbara ”Paris” blev snabbt vinnaren. En titt på det vinnande fotot räcker, för att inse varför hon vann! Eftersom exakt skulptering krävs för att skapa dockor från foton, vände vi oss till mäster-dockkonstnärinnan Ping Lau. Hon har redan förevigat vinnarna i de tidigare tävlingarna på ett så makalöst och framgångsrikt sätt, som eftertraktade samlardockor. Den begåvade konstnärinnan fångade minutiöst noggrant inte bara ”Paris” bedårande uttryck från det vinnande fotot, utan också hennes oemotståndliga personlighet!

Påkostat hantverk – otroligt realistisk

För förverkligandet av ”Paris”, använde vi bara den allra bästa RealTouch®-vinylen, som känns lika verklighetstrogen som mjuk babyhud. Den hasselnötsfärgade huden, de fina ögonbrynen och de späda läpparna är kärleksfullt handmålade. De långa ögonfransarna och även det enastående, svarta håret har noggrant applicerats för hand. ”Paris” vikt och den ljuvliga doften av färskt babypuder ger dig den makalösa känslan av att hålla en riktig baby i famnen. Dockan är rörlig, så den lilla älsklingen kan mysa mot din axel. ”Paris” är klädd i en specialgjord klädsel, återskapad in i minsta detalj från det vinnande fotot – från det söta kanintrycket till den rosa rosett som pryder kragen under hennes lilla haka.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för den höga kvaliteten och autenticiteten hos detta dockporträtt, som du inte bör gå miste om. Se fram emot en oemotståndlig ängel, så söt att hon kommer att ta ditt hjärta med storm. Beställ ”Paris”, vinnaren av vår fototävling 2021, helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar