'Owl Always Love You!' Baby Doll

Den nya So Truly Real® dockskapelsen av Waltraud Hanl.

  • En dockskapelse av Waltraud Hanl
  • Handgjord och handmålad
  • Med sina rörliga armar, kan den lilla trycka sin plyschuggla tätt intill sig
  • Framställd av ypperlig RealTouch® vinyl

Längd: 45 cm

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02372-001

En nöjd och glad baby med sitt gosedjur förtrollar dockvärlden
Bandet mellan en baby och hans eller hennes första gosedjur är speciellt och oöverträffat. Det märks när babyn håller i sitt kramdjur, leker med och kärleksfullt tittar på det. Konstnärinnan Waltraud Hanl har tänkt ut något speciellt för sin senaste skapelse: En strålande liten flicka som är upp över öronen förälskad i sitt gosedjur, ugglan. En kärlek som är oförglömlig.

Nu kan du, gång på gång, på nytt återuppleva dessa varma barndomsminnen med konstdockan ”En Ugglas Livslånga Vänskap”. Denna bedårande dock-skapelse är gjord av förstklassig RealTouch®-vinyl, nästan lika mjuk som riktig babyhud. Med sina rosiga, knubbiga kinder och uttrycksfulla ögon, märks det hur mycket den lilla älskar att leka med sin gosiga uggla-väninna. Dockan levereras till ditt hem i en elegant liten sommarklänning, vilken understryker lyckan som denna dock-kreation utstrålar. En söt rosett framhäver hennes silkeslena hår och till och med ugglan, handgjord av mjuk plysch, har kärleksfullt och detaljerat utformats av konstnären. Varje centimeter av denna söta docka omges av äkta livsglädje. Tack vare rörliga leder, kan den lilla hålla sitt älskade kramdjur i varierande poser i sina armar. Detta är innovativ dock-konst som gör att man blir riktigt glad!

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Den senaste dock-skapelsen av konstnärinnan Waltraud Hanl är en verklig milstolpe inom dockgestaltningen, som du inte bör missa. Den är endast tillgänglig exklusivt från The Ashton-Drake Galleries. Det finns ingen anledning att tveka, beställ därför omgående konstdockan ”En Ugglas Livslånga Vänskap”.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar