Om oss

Bradford Exchange – passionerat samlande och skänkande av gåvor.

Värden, som varar Sedan 1973 förmedlar Bradford Exchange ”Värden, som varar”. Vi har gjort det till vårt mål att förmedla glädje och befrämja nöjet det innebär att samla och ge bort gåvor. Därför rekommenderar vi endast utvalda konstföremål till våra kunder – och därmed något som i viss mån höjer livskvaliteten. En förnämlig smyckekreation, stilfulla armbandsur, undersköna konstdockor, påkostade speldosor eller verk av ansedda konstnärer i begränsade upplagor är bara några av våra talrika produkt-typer.

Konsten att samla eftertraktade föremål

Samlandet av förstklassiga konstföremål i begränsade upplagor har alltid varit – och är fortfarande – en stor passion för många människor i hela världen. Att ägna sig åt konst, glädjen som vackra saker ger upphov till och den nämnda passionen för samlande är de viktigaste orsakerna till detta intresse.

15 miljoner kunder över hela världen

Bradford Exchanges huvudkontor finns i Niles, Chicago, USA. Över hela världen betjänar vi 15 miljoner konstälskare i följande länder: USA – Kanada – Australien – Nya Zeeland – England – Irland – Tyskland – Holland – Italien – Frankrike – Österrike – Sverige och Schweiz.

Globala konstnärskontakter

Att skapa förstklassiga konstföremål för våra kunder och förmedla dessa föremål, det är målet för Bradford Exchange. Erkända, nutida konstnärer skapar konstverk exklusivt för vårt företag – till exempel välrenommerade konstnärer som Hans Erni, Thomas Kinkade, Rosina Wachtmeister, Jürgen Scholz eller Lena Liu, för att bara nämna några. Det kontinuerliga och framgångsrika samarbetet med dessa konstnärer är en viktig grundpelare för vårt företag.

Samarbete med internationellt erkända tillverkare

Kvaliteten på materialen och konstens skönhet resulterar i motsvarande konstföremål som har det där speciella, något utöver det vanliga. Konsten lever av sin mångsidiga uttryckskraft och gör sig synnerligen starkt gällande på excellenta material. Det decennielånga samarbetet med ledande produktionsföretag över hela världen har lett till att Bradford Exchange på ett avgörande vis har satt sin prägel på den internationella konstmarknaden. Denna stora erfarenhet och de goda kontakterna med konstnärer och tillverkare ger Bradford Exchange gärna vidare till sina kunder, i form av ett urval av fascinerande konstföremål. Vi tillönskar dig stor glädje när du samlar och skänker gåvor och tackar dig för ditt intresse. Mycket nöje!