Olivias lätta beröring

Den här lilla sötnosen kan något speciellt - dockan kramar ditt finger när du berör hennes ­handflata!

Längd: ca 55 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01582-001

Hon kramar ditt finger och berör ditt hjärta
Det är ett av de finaste ögonblicken när en baby för första gången reagerar på dig. När hon sluter sitt lilla finger om ditt pekfinger och kramar det lätt. Detta ljuvliga ögonblick kan du nu uppleva om och om igen med konstdockan “Olivias lätta beröring” av den prisbelönta dockkonstnärinnan Linda Murray.

Uttrycksstark och naturtrogen
Lilla “Olivia” har skapats av den populära dockkonstnärinnan Linda Murray och utkommer exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke från The Bradford Exchange. Tack vare en dold mekanism reagerar dockan på ditt finger. Du känner dockans fina hud, som genom den hudliknande RealTouch ®- vinylen känns som äkta. Den lilla flickans hår har omsorgsfullt klistrats fast för hand och tittar på dig med stora vackra ögon. Dessutom ger „Olivias“ kläder ger henne det där lilla extra! Se bara de mjuka små sockorna och det söta hårsmycket.

3 “AA”-batterier behövs (ingår ej i leveransen).

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
  1. Stilla Natt
    Stilla Natt
    1 998,00 kr